Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 187

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 27 wrz 2013, 9:25

Ebi, ja mam wrażenie, że co by się nie działo w tym sezonie, Ty i tak będziesz narzekał. Chyba, że obronimy potrójną koronę :lol:

Jak nie było rotacji, narzekałeś że jej nie ma. Teraz Guardiola słusznie zarotował (i wstawił odpowiednich piłkarzy!), to znów narzekanie, że za duża rotacja. Tymczasem ten mocno przemeblowany skład wygrywa - może nie na luzie, ale na pewno w lepszym stylu, niż większość czołówki w P. Niemiec - 4:1 z czwartą obecnie ekipą BL. Ale co tam, lepiej narzekać, prawda? :roll:

Jedyne, o co moim zdaniem można mieć pretensje do środowego spotkania, to przyśnięcie po bramce na 2:0. Chyba chłopaki poczuli, że są już jedną nogą w kolejnej rundzie, a że za pasem takie mecze jak z Man City i Leverkusen, to w sumie nie dziwne, że nieco za mocno odpuścili. Ale jak widać, i tak wystarczyło na Hannover 8)

Teraz jeszcze 3 wymagające spotkania przed meczami reprezentacyjnymi. Mam nadzieję, że chociaż na jakieś końcówki wróci Goetze, ale trzeba będzie jednak dograć te mecze aktualną ekipą i liczyć na powrót Martineza już po przerwie reprezentacyjnej. Wtedy Pep będzie mógł wreszcie pozwolić sobie na większą rotację w środku pomocy i wtedy pewnie wróci też Lahm na prawą obronę.

Wróć do „Niemcy”