Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Polscy kibice

Post autor: Bienias » 27 wrz 2013, 12:02

franz zle swiadczy o tobie powyzszy wpis w kwestii mojego kibicowania. Nie spodziewalem sie ze az tak jestes przewrazliwiony. Co ciekawe zawsze mnie dziwia takie osoby jak ty ktore z jednej strony twierdza ze w Warszawie nie ma Polonii a potem ida na "derby Warszawy".
Każdy kto potrafi czytać ze zrozumieniem - wie o co chodzi w tej inicjatywie. Klub robi dla NaS masę dobrego i to na wielu płaszczyznach. Wreszcie mamy normalne relacje na lini klub - kibice
Ale ja to rozumiem. Tylko jak czytam czesto komentarze na fb czy na stronach zwiazanych z Legia oraz jak rozmawiam z fanami Legii takimi co regularnie chodza na mecze to odnosze wrazenie ze walka z okupantem trwa.
Tak wiec krotka pilka. Czy żyleta prowadzi wojne z Iti, zawiesila tzw jihad czy jest zgoda?
Walka była z klubem. Klub zmienił postępowanie wobec kibiców, to po co ma być wojna? Bezsensowna napinka katalończyku.
Cloner jakbys mnie nie nazywal ironicznie to prosze ciebie zebys nie nazywal mnie katalonczykiem bo jest polakiem. Tak bylo i tak pozostanie. To ze jestem cule nie czyni mnie katalonczykiem.

Wróć do „Polska”