Po 1 raczej nie ryzygnuj z grania on-line nie tylko chodzi o FIFĘ lecz jest też wiele fajnych gier wartych grania tylko on-line..Mirek15 pisze:Sprawdzałem co oznacza mój błąd. Potrzeba odblokować porty w routerze. Szczerze mówiąc mam słabe pojęcie o tym, ale będę dzwonił do UPC w poniedziałek po to aby odblokowali te porty i jeżeli uda mi się rozwiązać problem to FIFE będę miał w tygodniu(kasę mam na nią więc kwestią jest pojechanie po nią). Jak bym nie poradził sobie z problemem w poniedziałek to dam znać, że wypadam z turnieju bo już zostawię jak jest i nie będę grał online.ddemon pisze:Mirek15 - twój udział cały czas biorę pod uwagę - zajrzyj na forum http://www.ps3site.pl/forum/ aby rozwiązać swoje problemy techniczne
Obrazek
Po 2 raczej nie sądze abyśmy zrobili start w poniedziałek(owszem były takie plany) ale raczej zostanie to wszystko zweryfikowane - kiedy startniemy? Jak bartbuks określi,że ma FIFĘ14 + 7 dni...Chyba,że będzie na tyle gotów(2-3 mecze i startujemy) ale podkreślę FIFA 14 a FIFA 13 to całkiem inna gra