Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 29 wrz 2013, 1:58

Duch jeszcze nie ochłonął najwyraźniej :P

Ja bym nie powiedział, że dzisiaj patrzyło się na grę Arsenalu z przyjemnością. Pierwsza połowa to było dno i trzy metry mułu. Naprawdę nic nie wychodziło, nic się nie kleiło, widać było brak jakichkolwiek skrzydłowych, Özil też niczym nie imponował a Wilshere denerwował. Potem się poprawiło i nagle zaczęło wszystko wyglądać niesamowicie no i wtedy padły dwie bramki, a mogło paść i z cztery. Potem znowu klapa i obrona się nie popisała i nerwówka pod koniec. Na szczęście trzy punkty są. Jeśli mamy tak wygrywać do maja, jestem za. Świetnie to wygląda, ale na nic wielkiego się [jeszcze] nie nastawiam w tym sezonie, bo sporo za wcześnie. Poczekajmy chociaż do grudnia.

Tymczasem czeka nas trudny mecz z Napoli na Emirates. Jeśli myślimy o wygraniu grupy, nie ma innej opcji jak zwycięstwo, to oczywiste. Wraca Rosicky, więc mam nadzieję, że zacznie od pierwszej minuty i trochę pomoże naszej ofensywie. Ciekawe, czy Wenger wystawi Gnabry'ego od pierwszej połowy. Chłopak ma jak na siebie bardzo dużo minut w nogach, 120 w tygodniu, teraz prawie cały mecz, z Napoli trudny mecz w LM.. możliwe, że on zacznie a potem Rosicky go zmieni.

Wróć do „Anglia”