Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: mzatlanta » 01 paź 2013, 0:44

Mega offtop na watku, ale co tam, takiego ruchu tutaj od dawna nie bylo :D

Dziekujemy za gratulacje, z ust (czy raczej spod klawiatury :wink: ) kibicow Realu brzmia podwojnie slodko :P
Czy Atleti jest w stanie teraz zmierzyc sie z kazdym, to sie jeszcze okaze, w kazdym razie tak mocnego zespolu chyba nikt nie mogl oczekiwac zwazywszy, ze kadrowo moze nie oslabilismy sie jakos znacznie, ale Villa w miejsce Falcao to jednak (nie ukrywajmy) nie ta sama jakosc.

Wracajac do LM- chcialam wrzucic powolania na Porto, ale ubiegl mnie Dr :)

W kazdym razie wiadomym jest, ze w skladzie zabraklo kontuzjowanego Adriana (podobno juz mial ten zabieg kosci policzkowej) i oczywiscie naszego Asa, Diego Costy i to moze sie okazac nasza najwieksza bolaczka :cry:
Tez jestem bardzo ciekawa pierwszej jedenastki, jak Cholo ustawi atak, bo poza tym raczej zadnych zmian nie powinnismy sie spodziewac (Mario chyba juz gotow do gry). A kiedy przyjdzie czas na naszych dwoch debiutantow?Fajnie, gdyby to bylo juz dzis, ale jak znam Cholo, to pewnie jeszcze poczeka...Nie moge sie doczekac meczu, choc na pewno bedzie ciezko; o tym, ze Porto to mocna druzyna nie trzeba nikomu przypominac a beda mieli za soba kibicow no i wlasny stadion.
Mam nadzieje, ze szykuje sie ciekawe spotkanie.

E: http://www.atleticopoland.com/news/show ... o-atletico
Niech sobie wsadzi swoje gratulacje :P Mogl zostac w zespole i razem z nami przezywac najlepsze momenty od lat...Chcialoby sie napisac: Niech zaluje, ale to niestety malo prawdopodobne :?

Wróć do „Hiszpania”