Re: Liga Turecka(Super Liga)-Zbiorczy

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Re: Liga Turecka(Super Liga)-Zbiorczy

Post autor: coco » 01 paź 2013, 10:19

Miotła zazwyczaj działa bardzo szybko, wiadome że raczej nie wygra z Juve, ale założę się, że to będzie bitwa bo i zawodnicy będą się chcieli pokazać nowemu trenerowi który nie miał czasu bliżej im się przyjrzeć i sam Mancini będzie chciał wejść dobrze do klubu. Przy odrobinie szczęścia mogą ugrać 3 oczka. Nie rozumiem też tej marginalizacji Roberto jako trenera, to nie jest gość z łapanki któremu raz coś wyszło, on wygrywał tytuły w Serie A gdzie bił rekordy, wytrzymał na gorącym stanowisku w City, dał im upragnione mistrzostwo i zawsze był w czubie, co w tej lidze nie jest łatwe patrząc np na ten sezon gdzie wpompowano gigantyczne pieniądze, a drużyny grają kaszanę. Czytałem tutaj na forum że kibice bezinteresowni gratulowali City zmiany trenera i zastąpienia go gościem lepszym. Co u mnie wywołało śmiech, i pogardę dla tych ludzi z forum, Pellegrini nic nie osiągnął żeby stawiać go na równi z Roberto, miał świetny sezon w Realu, ale trafił na jeszcze lepszą Barce, teraz dostał City i też dupy nie urywa, on daje tylko jedną gwarancje, której nie dawał Mancini, mianowicie zaprowadzi ich na pewno dalej w LM. Ale czy odniesie sukces ? Nie wiem, dla mnie Roberto to idealny trener na ligę i poderwanie zawodników do walki, sądzę że Galata zepnie poślady i powalczy o majstra w tym sezonie.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”