Re: Premier League 2013/2014

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Re: Premier League 2013/2014

Post autor: Morrow » 08 paź 2013, 13:11

Już przed sezonem typowałem ten zespół na czarnego konia rozgrywek. Słuszne pochwały zgarnia wymieniona pomoc, Wanyama ładnie się zaadaptował w PL a Schneiderlin potwierdza, że był warty wywalenia na niego kasy tego lata ale ja radzę przyjrzeć się parze stoperów Fonte-Lovren, która jak do tej pory wygląda bardzo dobrze i wyraźnie pomaga Borucowi. Jak do tego dodamy bardzo utalentowanych Shawa i Clyne'a na bokach to mamy do czynienia z bardzo ciekawą defensywą i to ona jest póki co kluczem do tak świetnych wyników. Cudów raczej nie będzie i wątpię aby ten zespół powtórzył wynik Newcastle sprzed paru lat, prędzej czy później pewnie spuchną ale pod wodzą Pochettino ta drużyna wykonała wyraźny progres i miło się ich ogląda w akcji.

Szkoda swoją drogą, że Boruc tak późno trafił do PL. Byłem przekonany, że to liga dla niego, kierunek Southampton był jak najbardziej słuszny, dobrze, że Artur się tam odnalazł i poważnie podszedł do swoich obowiązków, to była promocja i dobrze, że Święci go odkurzyli, teraz z pewnością tego nie żałują.

fieldy pisze:Obrazek

8)
A tak swoją drogą fieldy to co za fotkę dwóch słoików tu wjebałeś? :wink:

Wróć do „Anglia”