Ja myśle że SAF po porażce z CIty 1-6 nie chciał stawiać na młodego który podkreślam zagral w Pucharze Ligi i zagrał 2 bardzo słabe mecze(leeds crystal).Poprostu bał się.
SAF miał zasady i tyle możliwe że będziemy płakać po Pogbie ale nie tacy wylatywali z Manchesteru , zdarzają się wyjątki jednak zasady Safa sprawdzały się doskonale przez 27 lat. Pogby w ubiegłym sezonie dostawałby szanse- o tym mówił sam SAF, już przecież wąchał Lige ze Stoke a pozniej z powodu braku kontraktu nie grał.
Jego zycie jego kariera ale jestem pewny że grałby sporo w tamtym sezonie. Wątpie czy grałby słabiej niż w Juve, możliwe że wiecej umiałby w defensywie bo w Juve gra w 3 w środku a w MU grałby w 2. Od Scholsa czy Carricka nauczyłby się nie mniej niż w Juve. Tutaj zostaje gdybanie.
Co do Jonesa do własnie na tej pozycji zachwycił wszystkich w lidze, to że Saf grał nim mnie nie dziwi. Dodam że Januzah nie ma parcia na szkło jak Pogba i wydaje się mieć równiej pod czapką od Francuza.Zgadzam się ze Sraczem że to talent na złotą piłke, Machedzie wyszedł 1 strzał u Januzaja widać genialną technika, prowadzenie balans, przyjęcie pod rywalem- ten chłopak potrzebuje tylko dobrych ćwiczen na siłowni oraz gry by MU miało wielką pociechę z niego.