I po co wymieniacie Polskę, przecież to jasne, że wszyscy im kibicujemy
Ja sam uwielbiam Brazylijczyków, bo to co oni robią z piłką, to chyba nie jest z tej planety. Mają bajecznych techników(Ronaldinho, Kaka, Denilson, Robinho), świetnych snajperów( Adriano, Ronaldo, Robinho), świetnych egzekutorów stałych fragmentów(Juninho Pernambucano, Ronaldinho), ostatnio świetnych bramkarzy(Dida, Julio Cesar), a i obrona jest bardzo dobra(Lucio, R.Carlos), praktycznie, mają wszystko co w futbolu potrzebne
Z Europy od bardzo dawna kibicuje Hiszpanom. Kiedyś głównie za to, że Real jest z Hiszpani, dzisiaj praktycznie za wszystko. Hiszpanie, według mnie mają najlepszych młodych piłkarzy, a i niektórzy starsi wciąż są świetni. Świetny, genialny bramkarz (Casillas), bardzo dobra obrona (Puyol, Del Horno), skrzydła marzeń właściwie(Joaquin, Vicente), środkowy pomocniik teżbardzo dobry(Xavi), no a w ataku, młody geniuszi legenda (Fernando Torres i Raul).
Poza tymi zespołami, lubię Czechów, choć już nie tak bardzo, a poza tym, reszta jest mi obojętna. No moze oprócz Argentyny, Niemców i Francuzów, do których jakoś większej sympatii nie czuje