Re: Belgijskie pokolenie

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Belgijskie pokolenie

Post autor: Dr.Football1 » 10 paź 2013, 18:10

Ebi pisze:A mi się podoba, że forumowicze (jak i kilku moich znajomych), że tak powiem samoistnie zauważyło wysyp świetnych piłkarzy z Belgii. Kraj, który na przełomie wieków był solidną reprezentacją zaliczył niedawno spory zjazd, by znów powrócić z pokolenie, które może nawet ugrać medal. Cieszy mnie to, że już teraz to dostrzegacie, bo jak sobie wyobrażam gadające głowy z telewizji, które dopiero na etapie 1/8, ćwerćfinału zaczną nagle zachwalać Komapnych, Hazardów, Benteków itp to mnie krew zalewa :lol: Taki "mądry po fakcie" na pewno się trafi (i weźmie za to ciężkie pieniądze).
A mi sie wydaje, ze zaskoczony to moze byc Szpaku, a nie ludzie, ktorzy siedza w futbolu gleboko lub nawet srednio gleboko ;)

Tottenham, Arsenal, Atletico, Napoli, PSV, Liverpool, Chelsea, Zenit, Porto, MU - w klubach tej klasy graja Belgowie, a wiekszosc jest juz gwiazdami lub zawodnikami aspirujacymi do tego miana. Naprawde, polfinal lub co najmniej cwiercfinal Czerwonych Diablow na MS nie powinien zdziwic nikogo kto futbolem interesuje sie czesciej niz tylko w dzien Gran Derbi.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”