6 weidera, czy zwykłe brzuszki? Polecam to pierwsze, z tym że nie znam nikogo, kto wytrzymałby cały cykl. Ja np już po 7 dniach doszedłem do wniosku, że brzuch nie świadczy o człowiekuHyypia pisze:To może na początek podzielę się problemem.Niedawno zacząłem pracować nad tzw kaloryferem na brzuchu, i jak wieczorem widać już nawet fajne mięśnie to rano ni [ch**].Wiecie eksperci od czego to zależy
Taką hiszpankę fajnie by wyrwać, ale materiału na żonę w niej bym nie szukał. Sam chodziłem kiedyś z półsyryjką. One mają inne nastawienie do świata, inne priorytety. Żona tylko z Polski.cru pisze:[k****] mac, podbilem do zajebistej dziewczyny, 9.5/10, okazalo sie ze hiszpanka, z 2 kolezankami. I oczywiscie kur-wa zeby nie bylo za pieknie, to dziewczyna NIC, zero po angielsku - kolezanka tlumaczy ze jest przeciw globalizacji i dlatego nie uczyla sie nigdy angielskiego. Czasami mam wrazenie ze los chce, zebym nigdy sobie nie znalazl materialu na zone.
Swoją drogą - skoro jest przeciw globalizacji, to co robiła w Polsce? Niech spada na swój półwysep.
Z innej beczki. Rozwaliły mnie komentarze pod The Who - Behnd Blue Eyes
No one knows what its like...To be the Batman...
no one knows what is like,to be the trashman...