Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: maestro » 23 paź 2013, 12:04

Ja tam z Orange mam takie sobie wspomnienia. W ciągu roku chyba ze dwie reklamacje, bo naliczali mi za usługi, których nie miałem w umowie, te panienki dzwoniące niesamowicie upierdliwe, przy kończącej się umowie jedna potrafiła dzwonić 4-5! razy w ciągu 2minut, kiedy nie odbierałem będąc w pracy czy prowadząc samochód, a to strasznie irytujące. Do tego wmawiały nieprawdę 'taryfa, w której pan jest znika z oferty orange od przyszłego miesiąca, musi pan przedłużyć umowe TERAZ jeśli chce ją pan utrzymać na dotychczasowych warunkach, później będą mniej korzystne', co oczywiście było nieprawdą i po zapytaniu w salonie kwitowane wstydliwym uśmiechem. Zdarzalo sie tez dostać smsa reklamowego o 5-6 rano. Wszystko to powoli mnie zniechęcało do tej sieci, choć byłem w niej od lat. Po upływie terminu końca umowy zaproponowali mi jedynie przedłużenie na identycznych warunkach, co mnie oczywiście nie interesowało, kiedy w nju jest to samo za 39zł, a nie za 79. Jeszcze straszyli problemami przy przenoszeniu numeru ale ostatecznie udało sie i od miesiąca korzystam z nju. Co prawda to za krótko, by wyrobić sobie wiarygodną opinię ale na razie jestem bardzo zadowolony. Zero problemów z zasięgiem, ani razu nie rozłączyło mi rozmowy czy coś.

Wróć do „Hyde Park”