Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 685
Kibicuję: Manchester United

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Bassu » 23 paź 2013, 14:28

maestro pisze:piotrcies być może, pisałeś mi już kiedyś o tym ale niesympatyczne wrażenie na kliencie pozostaje, bo nikt nie lubi być bezczelnie robionym w balona ;-) minusem nju jest to, że nie ma żadnej oferty biznesowej ale nie od razu Rzym zbudowano :)

swoją drogą czy możliwe jest, że numer na karte wciąż w systemie widnieje jako numer firmowy? bo miałem taka sytuację. Chcąc przenieść numer do nju, musiałem w orange przejść na ofertę indywidualną. czyli rozwiązać umowę na firme i przejść na karte (migracja na karte). W salonie jednak kobita poinformowała mnie, że ten numer na karte w systemie może nadal widnieć jako numer firmowy i w takim przypadku nie przeniosę go i że ona nie ma na to wpływu, że system rozdziela te numery losowo, u jednych może taka sytuacja się zdarzyć, u innych nie i być może będe musiał pójść do gł salony w mieście i prosić o zmianę, żeby przenieść :badziewie: na szczęście nie musiałem tego robić ale pierwszy raz w życiu słysze o karcie na firme, kiedyś czegoś takiego nie było...
Często się zdarza, że nie nanoszą zmian do systemu i jest burdel w danych klienta :wink: próbowałeś dzwonić na BOK? Wiem, ze jest tam słabo, ale powinno pomóc jak już się dobijesz.

Co do opcji biznesowej to powtórzę raz jeszcze, to jest typowa indywidualna, wirtualna oferta na kartę. Jeśli już porównywać- w Play za 29,99 netto masz wszystko za free i umowe na 15 mcy.

Wróć do „Hyde Park”