Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: czarny samael » 23 paź 2013, 16:57

Ferguson nie ma wątpliwości, że Becks źle postąpił stając się celebrytą i przez to nie stał się klasowym piłkarzem. Szkot wspomniał też słynną sytuację z kopniętym butem w stronę Beckhama.

"David przeklinał. Podążyłem w jego stronę i kopnąłem leżący but niemal prosto w jego oko. Wstał od razu i wściekle ruszył w moją stronę, ale inni gracze go powstrzymali. Powiedziałem mu: 'Siadaj. Zawiodłeś swoją drużynę. Możesz teraz się kłócić ile chcesz.' Poszedłem do zarządu i kazałem go sprzedać."

"Nigdy nie miałem z nim większych problemów, to wspaniały chłopak. Ale problemem było jego małżeństwo z Victorią, a przede wszystkim fakt, że myślał, iż jest kimś większym w klubie niż ja."
Ferguson oficjalnie przyznaje, że Beckham dostał butem. Szkoda, że David mu wtedy nie przy****ł w łeb i nie wyszedł z szatni.

W ogóle te gadki SAFa z ostatnich dni są żenujące.

EDIT:
Rio Ferdinand: "Byłem zmęczony czytaniem o jego obiadkach i lunchach. Rozwinął swoje życie niekoniecznie w te kierunki, które sobie życzyliśmy. To inteligentny facet, ale trochę zbyt rozrywkowy. W 2003 roku popełnił błąd, ale przecież wszyscy narkomani je popełniają."
No, k***a. Brawo. Czego on chce? Jak to o nim świadczy w ogóle? Mocne słowa mi się cisną na usta...
Ostatnio zmieniony 23 paź 2013, 17:05 przez czarny samael, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”