Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 23 paź 2013, 21:44

sickstick pisze:Jeśli uważasz, że w przypadku kontuzji Flamsa nasz Arteta powstrzyma w pojedynkę powiedzmy Cesca-Xaviego-Inieste
pokaż, gdzie to napisałem.
Aha - Flamini też ich sam nie powstrzyma.
sickstick pisze:(w czasach Songa nawet przeciwko Barcelonie taka sytuacja nie miała miejsca)
Szczególnie w 2010 roku.
sickstick pisze:Jeśli dla Ciebie 2 DM w kadrze w taktyce, która w ważniejszych meczach wymaga grania 2 DM to wystarczająca ilość to okeeej.
Zawsze tak było. Za czasów Songa to on z Wilsherem grali z tyłu. Być może trzeba było tego po prostu spróbować. Nie stać nas jednak na to, żeby kupować trzeciego DM-a na 8 meczów na sezon przy tak zapchanym środku pola gdzie większość pomocy, która gra, by nie grała gdyby byli skrzydłowi jeszcze zdrowi.
sickstick pisze:Stary, mamy w kadrze więcej bramkarzy niż DMów, a wczorajszy mecz brutalnie to obnażył.
Pokaż zespół, który ma więcej DMów niż bramkarzy. Pokaż mi sezon w Arsenalu, kiedy było więcej, niż dwóch DMów w kadrze. W sumie to pokaż mi w ostatnich 5 latach, kiedy mieliśmy więcej niż JEDNEGO DM-a, a jakoś nie wyglądało to tak, jak wczoraj (i to przez 30 minut tylko, bo reszte meczu mieliśmy inicjatywę) w meczach z trudniejszymi rywalami.

Wróć do „Anglia”