AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 26 cze 2005, 12:20

skysport.com pisze:AC Milan odrzucił ofertę Olympique Marsylia, która chciała wypożyczyć pomocnika Rossoneri - Serginho.

Zespół z południa Francji chciał podpisać z brazylijczykiem umowę trwającą 1 rok, która miałaby obejmować jego wypożyczenie do Francji.

Prezes L'OM Pape Diouf, potwierdził zainteresowanie brazylijczykiem i zarazem stwierdził, że byłby on idealnym kandydatem na lewe skrzydło w Marsylii.

"Kontaktowałem się z działaczami Milanu w sprawie wypożyczenia Serginho na 1 sezon. Jestem pod wrażeniem jego umiejętności gry na skrzydle zarówno w ofensywie jak i w defensywie, jednakże Milan odrzucił naszą ofertę" - powiedział Diouf.

Diouf interesuje się także dwoma innymi piłkarzami - Emmanuel Adebayoe - napastnikiem Monaco oraz argentyńskim rozgrywającym Marcelo Gallardo.
No i dobrze ze go nie wypozyczyli.Niekiedy jak dostawał szanse gry sam ciagnał gre Milanu gdyby mu Carlo dał szanse gry w finale od pierwszej minuty :roll:
Cos ostatnio Francuzi napalili sie na naszych zawodnikow.
Bogi Co do Hindusa to bardzo bym chciał zeby on został ma genialne podania tyle ze problem z tym ze za duzo rywalizacja jest nie wiem czy sam bym w takim wypadku odszedł.
Mam nadzieje ze zostanie jeszcze z nami a Carlo da mu wiecej szans gry predzej by odał i Seedorfa :twisted:

Alkoholiko byc moze tak jak to rok temu było Polsat Sport bedzie transmitował te mecze ale nie wiem czy napewno.

Wróć do „Wracając Do Meritum”