Jak mogę ich nagrywać jeśli w trakcie zatrzymania przeszukują mnie całego, sprawdzają m.in. telefon. Nie pozwolą wysłać głupiego SMS, a co dopiero żeby pozwolili się nagrywać.NoName1989 pisze:Legitymuj ich i skladaj na nich skargi, ze zachowuja sie prowokujaco itp. No i najwazniejsze, jak tylko otworza morde to wyciagaj telefon i nagrywaj wszystko, od razu przestaja zgrywac kozakow.
TAk jakbym miał liczyć od poczatku wakacji to ze 3 razy mnie spisywali, 3 razy przeszukiwali, dostałem właśnie 2 mandaty, raz na dołku a i tak jak siedzieliśmy na ławce i widzieliśmy że jedzie jakieś podejrzane auto to zawsze się zwijaliśmy. Spisywanie przez godzine naprawdę nie jest czymś fajnym. W Krakowie jest przejebane, policje masz na każdym kroku, praktycznei na co drugim osiedlu w nocy.Boromir pisze: Dostałem w życiu jak na razie jeden mandat. Za picie alkoholu. W Krakowie![]()
Więc może coś w tym jest...
Co Ci napisali?Keres pisze: Heh, ja tak samo w Krk. W kwietniu w tym roku za zakłócanie porządku 100 zł dali. Do tej pory nie zapłaciłem, przyszło już nawet ponaglenie do domu.