nie zgodze sie z Toba. Najlepszym zawodnikiem Juve w tym sezonie moim zdaniem byl Mauro Camoranesi. 2 miejsce dalbym Cannavaro, a 3 Zamrotcie i Zlatanowi. Szwed duzo stracil w moich oczach podczas meczu z Interem, kiedy glupio uderzyl Cordobe i narazil sie na absencje w najwazniejszym meczu sezony czyli z Milanem. Prawdziwi profesjonalisci tak nie postepuja. Mimo wszystko chce aby gral w Juve dalej, bo jest to wielki talent i mam nadzieje, ze Fabio mu utemperuje charakterekBobohawk pisze:Transfer Zlatana do Juve według mnie był najlepszym transferem w mijającym sezonie. Ibrahimovic swietnie sie zaaklimatyzowal i byl zdecydownie najlepszym pilkarzem Juve w tym sezonie. Miejmy nadzieje ze takich sezonow bedzie jak najwiecej i Juve nie sprzeda go nikomu za zadne pieniadze. Sprzedaz Ibry byloby najwiekszym bledem Bianconerich, Juve stracilby wtedy bardzo duzo na tym. Zlatan bardzo sie przyczynil do Scudetto i kto wie czy bez niego w skladzie ta sztuka rowniez sie udalaIbra jest dla mnie najlepszym obecnie pilkarzem Juve