Re: FMy

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Re: FMy

Post autor: THEMANIEK » 01 lis 2013, 12:53

Jedna ze zmian ktorej uzywam to mozliwosc negocjowania 'na zywo' nie musisz wysylac oficnalmnych ofert itp, i kluby negocjuje z toba przez jakis okres tu i tam, pozniej jesli sa zadowoleni, prosza o wyslanie oficjalnej oferty,

Druga opcja jest to ze mozesz namowic agenta zeby ci pomogl pilkarza splacic, chcesz kupic np kogos z Brazylii, i powiesz ze kupisz jego 50% i agent drugie 50% itp, ja tego nie uzywalem jeszcze ale widzialem ze jeden z pilkarzy ma taka opcje w Porto.

Silnik meczowy podoba mi sie duzo bardziej, zachowuja sie i podaja juz duzo lepiej. Jedyny zgrzyt ktory odnotowalem to to ze nieraz jest kopanina pod bramka i nigdy nie wiesz co sie stanie z ta pilka.

Jeszcze jedna rzecz ze dziennikarze nieraz zadaja ci pojedyncze pytania na ktore zawsze odpowiadam i widac ze SI pracuje ciagle nad tym jak graczy wciagnac w konferencje itp. Ja musze powiedziec ze czesto dementuje jakies kaczki dziennikarskie na temat transferow itp.

Klub takze moze zaprosic cie na rozmowe kwalifikacyjna, wlasnie dostalem propozycje i chcieli sie dowiedziec jakie mam oczekiwania, czy ich wymagania beda za wysokie itp. i wkoncu nie wybrali mnie tylko Laudrupa, ale za to moj prezes widzac ze bylem na rozmowie zeby zatrzymac mnie w klubie dodal mi pieniedzy na transfery itp.
Fajny dodatek moim zdaniem,

to tak na szybko panowie.

Wróć do „Hyde Park”