Twój ulubiony piłkarz?

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Poko » 27 cze 2005, 13:36

U mnie to jest tak troszke dziwnie gdyż moim idolem jest jak najbardziej Raul Gonzalez (Real Madryt) ale mimo iż on jest napastnikiem ja w swoim klubie preferuje grę pomocnika 8), cenie go głownie za to co zrobił dla Realu Madryt, jego świetną grę i dużą lojalność wobec drużyny i klubu. A to jak sie stało iż to on sie stał moim idolem też jest nieco dziwne, kiedyś jak oglądałem jakiś mecz Realu Madryt, może ze 7 lat temu, jak tylko zobaczyłem go przy piłce odrazu wiedziałęm że ten zawodnik to mój idol i kiedy tylko był przy piłce coraz baczniej przyglądałem sie jego grze no i z wiekiem to tylko się pogłębiało. I tak to sie stało że Raul to moj idol a Real moj ulubiony klub 8) .

A piłkarze którzy wywarli na mnie duże wrażenie to Cristiano Ronaldo który mimo młodego wieku zawodników Premiership omoija jak pachołki i jego technika jest wieksza niz niejednego starszego zawodnika jedynego czego mu brakuje to doswiadczenie, za kilka lat najlepszy pomocnik swata jeżeli nie zawłądnie nim chęć bycia bogatym i sławnym niż świetnym zawodnikem a drugim piłkarzem jest Robinho tak samo jak Cristiano za kilka lat swietny zawodnik jezeli wczesniej niezdecyduje sie zarabiac na zycie reklamami tylko grą.

Wróć do „Wracając Do Meritum”