Raków Częstochowa (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 27 cze 2005, 19:24

Wkleję tutaj swojego posta z wcześniejszego tematu (chociaż pewnie zdjęcia znów się nie wyświetlą)...

Dobra czas podzielić się wrażeniami z pobytu w Żywcu. Najpierw krótkie info odnośnie samego meczu:

Baraż o prawo gry w III lidze

Żywiec, 25.06.2005 - godz. 17:00
KOSZARAWA ŻYWIEC - RAKÓW CZĘSTOCHOWA 0:0
Sędziował: Mariusz Rogalski (Tychy)
Widzów: 1200

KOSZARAWA: Nowak - Pindel, Augustyniak, Matras, Kokoszka - Kamionka (69' Marszałek), Kolisz, Pluta, Jarosz (80' Kuś) - Socha (k), Gadomski (46' Woźniak).
RAKÓW: Cyruliński - Mastalerz, Jankowski, Żebrowski, Ojczyk - Rogalski (80' Lesik), Kołaczyk (k) (90' Bielecki), Przybylski, Lisowski (46' Czok) - Bański, Malinowski (89' Popko).

Widzów zasiadło 1,2 tys. z czego kibiców Rakowa było ok. 700 8) co jak na mecz wyjazdowy jest całkiem imponującą liczbą. Dodatkowo wspierali Nas kumple z Górala Żywiec i Stali Stalowa Wola. Widział ktoś te kawalkadę przejeżdżającą przez Śląsk? W sumie zabraliśmy się w 9 autokarów + 2,3 busy + kilka osobówek + kilka osób pociągiem. Świetnym widokiem był sznurek autokarów w eskorcie policyjnych suk na sygnale :wink:. Ludzi jakoś dziwnie się patrzyli :lol: Po przyjeździe opanowaliśmy prawie cały Żywiec a takiego dopingu jaki prowadziliśmy to Żywiec nigdy nie słyszał. Kibice Koszarawy aż bali się cokolwiek powiedzieć i byli zszokowani ilością czerwono-niebieskich fanów oraz dopingu prowadzonego przez pełne 90 minut. :lol: Szkoda tylko, że nie udało się wywieść jakiejś zaliczki, ale przed środowym rewanżem w Cz-wie to my jesteśmy w lepszej sytuacji. A na meczu w Częstochowie w środę najprawdopodobniej zasiądzie na trybunach 8 tys. kibiców Rakowa! :shock: Tylu ludzi nie ma nawet na Amice czy Groclinie w I lidze a to są rozgrywki na szczeblu IV ligi! Będzie się działo! 8)

Parę fotek z wyjazdu (fotki pochodzą ze strony www.rakow.com.pl):

Chwila przed wyjazdem:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

W trakcie podróży:
Obrazek
Mały postój:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Na miejscu w Żywcu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

W trakcie meczu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I ja tam byłem, miód i wino piłem... :lol: Z tego co widziałem to było na tym forum pare osób z Cz-wy. Jakie były Wasze wrażenia?

Wróć do „Polska”