Twój ulubiony piłkarz?

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Bonso » 28 cze 2005, 9:49

Nie, to nie była fajna historyjka Obrazek

Widać po niej, że nazywając siebie kibicem piłkarskim robisz wielki błąd.
Uwielbiasz Zizou, uwielbiasz Juve. Zidane odchodzi, przechodzisz na Del Piero i cały czas uwielbiasz Juve. Nagle podoba Ci się gra Schevchenko, więc uwielbiasz Milan, który jest wielkim wrogiem Juve :roll:

Naprawdę żal mi Ciebie. Jeszcze piszesz, że "obecnie jest to Twój ulubiony klub", pewnie nie długo Sheva odejdzie do Chelsa, a wtedy co ?? Chelsea nienawidzisz, ok. Może spodoba Ci się Adriano i bedziesz kibicował już Interowi ?? Żal mi Ciebie, naprawde.

Ja sam, nie mam swojego ulubionego piłkarza. Lubie Ronaldinho, za to że z piłką potrafi zrobić wszystko (Barcelony nienawidze), lubie być może nawet bardziej niż Dinho, Joaquina. Świetne rajdy z piłką, dryblingi, dośrodkowania (BEtis nie jest moim ulubionym klubem :roll: ). No i Iker Casilas. On jest człowiekiem który potrafi wuybronić karzdą piłkę i nie rozumiem ludzi którzy uważają, że Dida czy Cech sąod niego lepsi, chociaż nawet nie widzieli jego meczu. Buffon moze sie równać z Casillasem, ale według mnie również jest slabszy :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”