Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: czarny samael » 11 lis 2013, 21:28

Dr.Football1 pisze:Za duzo negatywnych emocji tu dzisiaj.

Uspokoic sie, bo kija wezme.
Ale widzisz, powiedziałem wprost że nie chcę brać udziału w dyskusji na ten temat (bez sensu, jeśli nie widzi się związku marszu z niszczeniem miasta, za co wszyscy obywatele zapłacą i tego że policja powinna reagować ostro na wszelkie próby niszczenia mienia), to co rusz i tak mój nick jest tutaj wymieniany.
masacra pisze:Samael to taki faszysta w starym stylu co najchętniej za poglady by ludzi pałował i zamykał...w imie tolerancji oczywiście. Kiedys było faszystowskie credo "wszystko w państwie, nic po za panstwem, nic przeciw panstwu" teraz w miejsce panstwa wstawcie sobie tolerancje i bedziecie mieli współczesnych faszystów. Samael to taki niezbyt oczytany niestety przedstawiciel tego nowego ruchu faszystowskiego ale widac, że sie chłopak stara. Lepszy on taki niz MGiggs ehehehe
quote="ryba_82"]
Propsuję: rekinho, bartbuks, raf2
Hejtuję: czarny_sammael
Jakaś nowa moda na forum,czy jak?

:lol: Nie mówcie, że to ten sam co kiedys miał kosy i zgody w podpisie :haha:
Nie za poglądy, tylko za to że rozwalają miasto. Jeśli marsz byłby zakazany, a oni i tak by przyszli, to przecież łamali by prawo. Mam dosyć oglądania w TV rok w rok tej samej awantury. Poglądy można przedstawiać w pokojowy sposób, nie trzeba do tego rzucać koktajlami Mołotowa.

Wróć do „Hyde Park”