Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2326
Kontakt:

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Magnum » 12 lis 2013, 3:55

Zapisałem się na grę w piłkę w takim kompleksie sportowym tak z 10 km pod domem gdzie robią ligi różne dla mężczyzn, koedukacyjne (wszystko rekreacyjne) w różne sporty, tj. lacrosse, dodgeball nawet, piłka nożna i chyba hokej na trawie też. bardzo fajnie. płaci się $90 za sezon. ogólnie zgłasza się drużyny swoje, ale też ci z kompleksu robią tzw. house team, ze jak nie masz drużyny to grasz właśnie z takim zlepkiem ludzi. mimo to, że pierwszy na oczy się widzieliśmy to było super, zgranie wyszło po 5 minutach, wyglądało to tak, jakbyśmy grali ze sobą od dawna.

Boisko to taki orlik na hali. Śmiesznie trochę i dziwnie, bo pole karne to takie półkole np a nie prostokąt i w ogóle ale poza tym spoko. Wymiarowo orlik taki, bramki tez wymiarowo jak na orliku. Graliśmy przeciwko drużynie (najwyraźniej) znajomych, ale ludzi ktorzy w pilke raczej nie kopia za bardzo, przynajmniej tak wywnioskowałem z ich gry :P. ja na bramce, 10-2 wygrana. bardzo fajnie, że mogę znowu grać, oprócz sędziowania, mimo, że tylko rekreacyjnie. Cholerną radość mi to daje. :)

Wróć do „Hyde Park”