Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: myhalek_acm » 12 lis 2013, 20:13

Te bicie piany jest doprawdy zabawne.

Osobiście strasznie śmieszy mnie poziom idiotyzmu w naszym kraju. Bo jak inaczej nazwać te rzesze ludzi, którzy wierzą ślepo w to co pokaże TV. Jak kraj długi i szeroki było sporo okazji do świętowania niepodległości, w rozny sposób. Nie trudno się dziwić jednak że tłumy ludzi wybiorą się na ten marsz w Wawie bo przecież będzie sie działo, był tam cały naród ( mam na mysli przekrój społeczny). Jestem jednak ciekawy dlaczego jezeli przejscie calego marszu zajmowalo okolo 50 min, to kamery akurat idealnie ustawione były tam przy tym Squacie ? Przypadek ?

Czy jezeli ktoś biega w kominiarce oznacza to że jest kibolem ? Mało to bohaterskiej gimbazy tam się przewineło, co tylko szuka okazji zeby komus wjebać i nie ważne komu ? Wartym zastanowienia jest fakt dlaczego ludzie zakladają maski ? Moim zdaniem dlatego, ze zyjemy w czasach podsluchow, kamer i tego calego syfu jakim są mass media. Teraz możliwym jest zmieszanie z błotem każdego i takie obrocenie sprawy żeby wyszło na moje. Ludziom od władzy się pierdoli w głowie i nagle chcą kontrolować wszystko i wszystkich i pozniej są swiecie przekonani że to ich racja jest najwazniejsza.

Ja tam mam dość generalizowania, ogolnej poprawnosci politycznej i tej całej obłudy. Jezeli jest to święto Polskosci , to ja sie [k****] PYTAM dlaczego Policja nie lapie lewaków ? Ktorzy z definicji nie chcą panstwowosci i Polskosci jako takiej. Dlaczego jest taki krzyk o tą tęcze ? Przecież to nie ma ani krzty estetyki ? Dlaczego jezeli pada słowo pedał na wizji to jest to obraza, przecież To powinno być normalnością ze taka sprawa jest uważana za nienaturalną, i powinna być krytykowana. Jak jestes chory na jakąs chorobę to przecież starasz się z niej wyleczyć a nie przyklasnąć i to tolerowac ?

Osobiscie w życiu kieruje się prostymi zasadami, żeby słowa nie były puste, i żeby ogólnie nie robić z gęby dupy, więc gdy Patrze w TV jak kłamią i uogulniają to nóż w kieszeni się otwiera. Prawo powinno zakazywać wypowiadania publicznych kłamstw . Moze niektorzy nauczyli by się używać aparatu mowy do tego do czego słuzy a nie do wydawania ekstermentów.

Chciałbym zaznaczyć na koncu, że najblizej mi do nurtu Narodowego, lecz nigdy nie moge spojrzeć na to jak niektore debile bez szkoly malują swasty itp. W Polsce ?! Przecież my mamy tylu bohaterów na przełomie wieków, że naprawde nie ma się kurna z kim utożsamiać ? Ogolnie przyklad Hitlera pokazał jak łatwo manipulować ludzmi. Aryjczycy dowodzeni przez kryptożyda. Historia bywa przezabawna w swej tragiczności. Kurde czy nie można mieć Husarza wymalowanego w pokoju, bądz żołnierza Polskiego , zamiast Jakichś podobizn Adolfa.

Ogolnie brakuje mi Polsce ludzi którzy zniszczyli by te Lewackie kmiotki Intelektualnie, żeby zapanowała Sprawiedliwość w normalnym tego słowa znaczeniu. Zeby prawo było dla ludzi a nie ludzie dla Prawa. Pewnie w Polsce nigdy tak nie będzie, bo Jak kiedyś Piłsudzki powiedział . Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy. Mam nadzieje jednak, że kiedy postkomunityczne betony za te 30 lat juz sie wykruszą to uda się w Polsce doprowadzić do stanu normalnośći. Choc jednak w to nie wierze bo historia, położenie geograficzne, ogolna Polskość ( czyli tak już mamy żę drzemy koty między sobą) pokazała że Polska to jednak kraj podziałów i waśni.

Wróć do „Hyde Park”