Re: II Turniej FIFA 13 PS3 - Zapisy,Regulamin,Terminarz,Tabe

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: II Turniej FIFA 13 PS3 - Zapisy,Regulamin,Terminarz,Tabe

Post autor: ddemon » 15 lis 2013, 16:46

Tottenham - Juventus 2:3
Juventus - Tottenham 7:0

Zacznę od gratulacji - ZWYCIĘZCĄ II EDYCJI FIFY 13 został Tomusmc :brawo: :brawo:

Co do dwumeczu - Nigdy chyba naprawdę nigdy nie rzuciłem tyle kurw w tak krótkim odstępie czasu :lol: W pierwszym meczu zacząłem od ciągłych ataków by przegrywać 0:3 i odrabiać straty...Oddałem 3 razy więcej strzałów,2 razy więcej celnych i wielkie gówno...W drugim meczu to samo ja atakowałem przeciwnik strzelał bramki przy 3:0 przyznam trochę spasowałem,bramka podarowana przez Llorisa, gdy myślałem,że uda się strzelić honorówkę to Dembele trafia obok w 200% sytuacji...Ileż ja nim bramek strzeliłem z tego kąta to nawet przegrywajac tak wysoko nie trafił...Bramka przy 7:0 mnie ostatecznie dobiła...Gdy ja dośrodkowałem obrońcy wybijali,piłka pod moje nogi i mnóstwo dobitek = 0 bramek...Jedna akcja Juventusu w ten sposób bramka :( Tym bardziej boli bo takich sytuacji miałem wiele zarówno w pierwszym jak i w drugim meczu...
Drugi raz miałem wygrany turniej na wyciągnięcie ręki,drugi raz przegrałem - sam nie wiem przez kogo,cały turniej zajebiście przychodzą potem takie mecze,że odechciało się grać...Nie wiem może to przyczyna drużyny - wkońcu tyle lat walczą o TOP4 w lidze i zawsze im czegoś brakuje...Czuje ogromny niedosyt zwłaszcza po tak znakomitej pierwszej rundzie :(
Jeszcze raz gratulacje dla Tomusmc :beer:

Wróć do „Gry Forumowe”