Re: Złota Piłka - France Football

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Re: Złota Piłka - France Football

Post autor: Slim91 » 23 lis 2013, 0:09

cruel pisze:Smieszna sprawa - praktycznie u wszystkich bukow to samo: kurs na zwyciestwo Ronaldo juz w okolicach 1.36 - 1.48, drugi Ribery 3.2 - 3.75. Messi od 6.5 do 9, czwarty Zlatan z kosmicznymi kursami.
Idźcie i obstawcie na Messiego. Wg Mnie jest faworytem.
rekinho pisze:http://www.101greatgoals.com/blog/crist ... lub-video/
Co w tym złego :?: Jestem ciekaw jakbyście zareagowali gdyby popaprańcy(paparazzi) chodzili za wami i was nagrywali. Zero prywatności.
FRYDERYK SZOPEN pisze:ps. blagam pokazcie mi 5 slownie PIEC akcji CR7 gdzie mija powiedzmy 3 pilkarzy (takj jak przystalo na majstersztka) i strzela gola w Hiszpanii. blagam, tylko pięc. 5. piac. a przeciez strzelil tak 200 goli. blagam z tych 200 dajcie mi 5 z taka akcją.
Jedzie na kilometr Drewniany Sraczem lub Helderem, ale masz trochę w tym racji. Jednak dane sytuacje też potrzeba wykorzystać i mając nawet te kilka zalet jak szybkość, granie obiema nogami na w miarę równym poziomie oraz strzał z dystansu to można wiele osiągnąć w piłce. Ja rekordy strzeleckie Messiego oraz Ronaldo w La Liga traktuje z przymrużeniem oka. Mam wrażenie, że przynajmniej 15 ekip jedzie na SB oraz CN bez jakiś wielkich nadziei w dobry wynik co za tym idzie ma się mniejsze chęci do gry i powoduje to, że rywal ma wiele miejsca w ofensywie i pada wiele goli.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”