Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: internista1908 » 28 cze 2005, 20:06

Anka pisze:
pitala pisze:Dzisiejszy "Fakt" :lol: donosi: iż jeżeli Jerzy Engel zostanie trenerem "Białej Gwiazdy" to miejsce "Żurawia" zastąpi Emannuel Olisadebe :P
Gdzie to wyczytałeś? W 'Fakcie'? :lol: Olisadebe jest przecież o kilka klas gorszy od Żurawskiego. To, że kilka lat temu był on ,,nadzieją polskiego futbolu" nie oznacza, że obecnie też jest wspaniałym napastnikiem. Tak naprawdę to nie pamiętam już, kiedy widziałam mecz z jego udziałem...

W Grecji go nie chcieli, więc ławkę rezerwowych musiał grzać, choć na murawie grali słabeusze. Wydaje mi się, że Engel będzie chciał w Wiśle zrobić kadrę z czasów, kiedy był trenerem kadry narodowej. Wrócą jacyś przeciętni gracze, którzy od dawna powinni powiesić buty na kołku... Coś mam złe przeczucia - Liczka też miał zrobić z Wisły Kraków 'Dream Team'. I co teraz mamy? Połowa pierwszego składu chce odejść... Co prawda Engel jest lepszym trenerem od Liczki, ale nie można powiedzieć, iż doprowadzi 'Białą Gwiazdę' do Ligi Mistrzów. ;) Pozdrawiam.

Jak słysze te bzdury Faktu to mi sie smiac chce. Ale jakby na to nie patrzec to musza czyms ludzi przyciagnac. Sensacje wyssane z palca to ich specjalnosc. Nie wydaje mi sie zeby Engel zbierał swoja ekipe z eliminacji MS. On jest na to za inteligentny, a wogule czemu miałoby to sluszyc. Spotkaniu przyjacioł :?: :?: Wątpie.....

Wróć do „Polska”