Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Bienias » 09 gru 2013, 8:35

Ebi pisze: TSD. Wczoraj byłem na imprezie i oczywiście kilka minut trzeba było pogadać o piłce. Kiedy powiedziałem, że Bayern nie jest faworytem LM (dla mnie 3 pierwsze miejsca to Juve, Real i PSG, potem Arsenal chyba a dopiero w okolicach 5-6 miejsca Bawarczycy) zostałem paskudnie, okropnie wyśmiany. Do tego stopnia, że mogłem wyjść z imprezy (oczywiście wszystko na luzie, w końcu znajomi :mrgreen: )
Ja mam wsrod przyjaciol fana BM, ktory w wakacje zalozyl sie z kazdym w naszym towarzystwie(4 osoby) o 2l Jacka, ze Bayern obroni LM. To sie nazywa pewnosc siebie. Jestem skory uznac ze moge przegrac ten zaklad. W Monachium wszystko swietnie funkcjonuje co niewatpliwie jest sukcesem trenera. Grac na wysokim poziomie dluzej niz 12 miesiecy to jest sztuka. Tak wiec licze ze jakas druzyna bedzie miala na tyle duzo szczescia ze wyeliminuje Bayern. Nie oszukujmy sie, ze w chwili obecnej jest ktos lepszy od Bayernu.

Strasznie nie lubie jak ktos pisze dlugie posty a na samym wstepie farmazoni.
Z oceną jego wybitności poczekajmy aż zrobi coś z niczego. Aż obejmie klub, w którym nie przyjdzie na gotowe
Jezeli on w Barcelonie przyszedl na gotowe ( nawet nie wspominam o rezerwach) to polecam ci przerzucic sie na narodowy sport czyli skoki. Mozesz zostac drugim Szaranowiczem :lol:

Wróć do „Niemcy”