To był bardzo rzeczowy wywód, poparty dowodami
Akurat 2 z nich osobiście zbanowałem, więc jako największy komunista zdam Ci relację. Ale to potem
Otóż, twoją wypowiedz skrytykuję tylko raz, a potem odniosę się do zarzutów. Prosiłem o pokazanie mi choć jednego niesprawiedliwego WP, bo oskarżenie bez dowodów, to zwykłe szkalowanie. Mogłeś sie trochę wyslić.
Zacznę od najłatwiejszego, który znalazł się na liście chyba tylko dzięki Twojemu absurdalnemu poczuciu humoru. Senior Bunch. Ciężko mi uznać go jako osobe "groźną dla systemu", więc taki motyw odpada. Bardziej prawdopodobne jest, że został uspokojony na 21 dni za bezsensowne posty (styl Mathiaska). Doszły dwa WP za przekleństwa, gwoździem było obrażanie modów ( za co dostał tylko 1WP). Bardziej mnie bawiły jego posty, niż denerwowały, więc nie chciałem jego bana. Cóż, chłopak postanowił pójść anarchistyczną drogą wyznaczoną przez guru smita, więc skończył w forumowym czyśćcu. Ciekawym polecam jego oryginalny podpis.
Skoro już poruszyłem temat smita, to pierwszy ban poleciał za spam do wszystkich userów na forum. Podkreslam, że i tak nie miał czystego konta, więc nie ma o czym mówić, bo to nie było jedyne przewinienie. Potem był smitu1, który pisał bardzo brzydkie rzeczy. Moja moderatorska inicjacja zbiegła się w czasie z powrotem smita, nazwijmy go właściwym smitem. Smitu właściwy wrócił z nastawieniem "porobię trochę bajzlu". Jak pisał, to pisał nie na temat, jak wypowiadał się o temacie, to twierdził, że jest zły, jak zakładał tematy, to bez sensu, aby móc się kłócić w tematach z działu organizacyjnego, jak pisał pod czyimś kierunkiem, to go obrażał, albo dodawał "Kliknij w mój podpis
Zaza. Każdy widział co pisał. Duużo na ten temat pisałem i świadczy to o Twoim dyletanctwie, że powtarzasz wydumane teorie, które już dawno "zbiłem". A co do swoich insektów i prowokowania, momentami szli we wzajemnych zaczepkach łeb w łeb. W jednym dniu raz zaza rzucał cos bez związku z tematem, drugim razem oni.
Piotrek. Zapewniam, że gdyby Ciebie ktoś obrażał i przeinaczał Twoje posty, aby zrobić z Ciebie idiotę, również by dostał WP. A żeby dostać ich 10, potrzeba sporej wytrwałości. Niemniej jednak brak mi Piotrka i nie mówię, że nie miał racji, ale metody nie były nawet kontrowersyjne. Vyły momentami tragiczne.
Pozdro dla wszystkich pokrzywdzonych przez system. Jednocześnie podziwami ch, że dali pretekst (
No i oczywiście czekam na druzgoczące dowody niewybaczalnej niesprawiedliwości.