Re: Mistrz Wloch

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3356

Re: Mistrz Wloch

Post autor: Chlopaczek » 29 cze 2005, 20:22

El Intero pisze:
1. Napisales ze Inter ma fanow tylko na tej stronie. Nie wiem ile dokladnie ma w Polsce ale zapewniam Cie ze duzo :D
Alez mylisz sie nie napisalem tak.Zauwazylem tylko ze Inter ma wielu fanow na tej stronie a nie napisalem ze tylko i wylacznie na tej stronie a to duza roznica.
El Intero pisze:2. Jeszcze ujrzysz Inter w finale :D a po drugie skoro Inter mial tyle remisow i nabijacie sie z tego, a mimo wszystko stracil TYLKO 7 pkt do milanu to strach pomyslec co by bylo gdyby juz od poczatku sezonu im szlo :P
Jak nie zobacze ich w finale LM przez nastepne 20 lat to nie zrobi mi to zadnej roznicy :lol: A takie gadanie ze strach pomyslec co by bylo gdyby wam szlo jest malo powazne.Strach pomyslec co by bylo gdyby Atalancie super szlo.Moze by mistrza nawet zdobyla.No ale bylo jak bylo i co da gdybanie?Starasz sie upiekszac Inter na sile a upiekszyles Milan wytluszczajac ze TYLKO 7 punktow do nas straciliscie.Jakby to byl jakis sukces.Traktujesz Milan jako jakis wykladnik?Dziekuje bardzo w imieniu klubu :lol:
serek408 pisze: Rozumiem , ze masz powody aby tak mowic :?:
Jasne ze mam bo nie przepadam za Stara Dama za jej majaca malo wspolnego ze sportem dzialalnoscia (bez nazwisk i poszczegolnych wydarzen he he).Bede wam kibicowal.W koncu to Mediolan a ja strasznie lubie to miasto.Sale z pucharami tez mamy wspolna.
Pozdrawiam wszystkich kibicow klubow z Mediolanu.

To bedzie goracy temat :lol:

Wróć do „Wracając Do Meritum”