Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: Snipp_ » 11 gru 2013, 16:37

Diamen - gdzie widzisz butę i pychę u kibiców Juve? Jeszcze jakiś czas temu przyznałbym Ci rację bo posty użytkownika Marq czy wloskiego były żałosne, ale ten pierwszy już się praktycznie nie udziela a wloski konkretnie się ostatnimi czasy ogarnął. Większość przecież przyznała że Juve odpadło z LM na własne życzenie i do nikogo nie mamy pretensji. Ty z kolei cieszysz się jak dziecko które dostało lizaka bo rywal odpadł z LM, której klub któremu kibicujesz nawet nie powąchał. Jestem poniekąd w stanie Cię zrozumieć bo w końcu nie tak dawno temu Juventus był w nawet gorszej sytuacji, ale na litość boską nie przesadzaj.

EDIT: Ebi - pyskówki (chociaż tak tego bym nie nazwał) wynikają z tego że kibice innych włoskich klubów cieszą się że Juve odpadło z LM, jakby to stanowiło jakiś argument o jego słabości na włoskim terenie. Nie obchodzi mnie w tym momencie historia, tylko teraźniejszość. Inter nie był rywalem Juve w LM i nie mam pojęcia skąd taka radość wśród kibiców tego klubu, dlatego chciałem im tylko przypomnieć na jakim etapie jest ich klub. Wszystko niedługo może się odwrócić ale oskarżeń o butę i wywyższanie się kibiców Juve nie będę tolerował bo to po prostu nieprawda.

Wróć do „Puchary Europejskie”