Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 692
Kibicuję: Manchester United

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: Bassu » 11 gru 2013, 16:54

Tak jakoś dziwnie z tym Juve jest. To jedyna drużyna z seria A którą oglądam regularnie i głupotą jest pisanie o wygrywaniu przez nich meczy 1:0. Kadrowo tez mają na prawdę wszystko fajnie ogarnięte, więc trudno zrozumieć dlaczego odpadli z LM (pomijając dzisiejszy a'la mecz z Galatą). Rok temu mieli pecha bo trafili na bezkonkurencyjny Bayern, więc wydawało mi się że w tym sezonie przejdą przez łatwą grupę i awansują z 1 miejsca. Jest tam masa ambitnych zawodników, którzy chcieliby coś pokazać na arenie międzynarodowej, na której tak dawno nic nie wygrali. Biorąc pod uwagę styl w jakim zagrali w tej edycji, wydaje mi się że to tylko oni sami są sobie winni i nie przemawia do mnie argument iż to nie jest elitarny zespół. Mając taki skład jak ten obecny, powinni bardziej się skoncentrować. Może więc takie wyróżnianie się na tle SerieA spowodowało lekko sodówkę o oderwanie od rzeczywistości?

A może faktycznie oni chcą wygrać LE? Tam jest teoretycznie łatwiej, ale to chyba bez sensu żeby tak nisko mierzyli.

Wróć do „Puchary Europejskie”