Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 29 cze 2005, 22:09

pitala pisze:Ehh...kolejny poważny błąd Wisły...sprzedali definitywnie kwieka.Mogli przynajmniej wypożyczyć boz niego będą ludzie.
Mam ochotę klnąć. Olbrzymia szkoda. Piłkarz, którego te cfaniackie geniusze trenerki marnowały przez 1,5 roku. Kiedy przechodził do Wisły był lepszy niż Gołoś. I nie kłócić się, bo nie chce mi się wyciągać dział moich argumentów :twisted:. Zobaczycie, że jest jeszcze przed nim "morze możliwości" :wink:(nie chcę pisać, ze wielka przyszłość, bo moze to przesada, ale właśnie to myślę :wink:). Powodzenia Olek. I nie zapomnij pozdrowić trenera, który przez prasę powiadomił Cię, że nie widzi Cię w zespole. I wystawiał Cię na skrzydle. I wczesniejszemu trenerowi, który miał tylko jedną jedenastkę. I tym wszystkim działaczom, którzy lekką ręką wydali kupę kasy, aby wawalić ją wraz z talentem Kwieka w błoto.

Ale i tak powodzenia w Koronie. Braku kontuzji, wielu asyst i takiej gry na codzień, co przeciw Wiśle sprzed 2 lat. Poważne wzmocnienie dostali w Kielcach.

A co do Koźmińskich teoria spiskowa głosiła, że Liczka miał być osłabieniem, dzięki któremu przejmą klub. Albo mówiło się o pozycji Koźmińskich w Wisle i szybkim objęciu prezesury przez jednego z nich. Ale na szczęście mamy swojskiego Kapkę.

Wróć do „Polska”