Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6352
Kibicuję: 4rsenal

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: sickstick » 12 gru 2013, 10:10

Ja przypomnę losowania Arsenalu w tym sezonie. W Europie: Fenerbahce w kwalifikacjach; Borussia, Napoli i OM w grupie. Na krajowym podwórku: WBA, Chelsea, Tottenham. Jak dla mnie to pewne, że w 1/8 trafimy na Bayern.

Wczorajszy mecz odstany, odfajkowany, przy absolutnie najmniejszym nakładzie sił jaki dało się włożyć. Cała druga połowa wyglądała tak, jakby oba zespoły liczyły na remis w Marsylii. Napoli nie miało nawet okazji by strzelić 3 gole, Arsenal w ogóle nie miał żadnej okazji. Szkoda czerwonej kartki dla Artety, ale trzeba przyznać że sędzia wykazał się nieziemską niekonsekwencją. W pierwszej połowie Maggio i Behrami popełnili razem chyba kilkanaście fauli taktycznych i nie dostali żadnej kartki, w drugiej połowie Arteta popełnił 1 i dostał 2 kartki :badziewie: Jak dla mnie sędzia ewidentnie chciał przyspieszyć to nudne jak flaki z olejem spotkanie czerwoną kartką z kapelusza, szkoda tylko że zespół który gra dalej w LM został poszkodowany.

Wczorajsza porażka 2:0 to odzwierciedlenie zwycięstwa 2:0 w Monachium. Kolejny dowód na to, że przy 2 klasowych zespołach nawet przy 3 bramkach przewagi nie należy lekceważyć rywala, bo może zrobić się gorąco.

Wróć do „Puchary Europejskie”