Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: Morrow » 12 gru 2013, 18:54

Zaraz, zaraz masacra ale zrobiłeś ze mnie jakiegoś wielkiego przeciwnika dajmy na to "mistrza Łotwy" w LM a tak przecież nie jest. Żeby była jasność, nie jestem zwolennikiem obecnej formy, nie jestem też zwolennikiem formy LM tylko dla mistrzów, przynajmniej nie w chwili obecnej choć nazwa do tego obliguje. Jak chcę pójść na mecz to idę na Legię ale widząc jak co roku kopią się w czoło jakoś nie mam parcia żeby grali w LM kosztem np. Arsenalu, Napoli czy BVB bo im się należy jako "mistrzowi". Jeśli będą w stanie pobić mistrza Rumunii, Cypru jak robili to z mistrzem Szwecji za Ligi Tylko Mistrzów kiedy byłem dzieciakiem to proszę bardzo. Furtka jest otwarta ale trzeba przez nią przejść.

Mam gdzieś dochody UEFY z LM, staram się tylko patrzeć właśnie zdroworozsądkowo na problem. Możemy sobie dywagować o zasadności bądź nie obecnej LM ale uważasz, że realna jest w obecnej chwili decyzja UEFY, że wracamy do starej formy a wszyscy przedstawiciele czołowych lig kiwają z aprobatą głową i godzą się na zabranie kilku miejsc w tych rozgrywkach? Bo moim zdaniem to zaraz poskutkowałoby rozłamem i owszem mistrz Gruzji mógłby pograć z mistrzem Szwecji czy Polski w fazie grupowej ale mistrza Anglii, Hiszpanii albo Niemiec już by w tym turnieju nie zobaczyli. Piłką rządzą pieniądze czy Ci się podoba czy nie, UEFA nakarmiła nimi bogatych i nie wierzę, że oni teraz z tego zrezygnują w imię kibiców mistrza Łotwy.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2013, 18:57 przez Morrow, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”