Ja powiem w skrócie to co napisał Piwus
Jeśli chodzi o Zaze to nie dawałem mu ostrzeżeń tylko widziałem jak z dnia na dzień te mu przybywały. Do tego doszło jeszcze jedno konto które niby było jego ojca.
Bunch się za to z dnia na dzień coraz bardziej zmieniał. Zaczął pisać krótkie bezsensowne posty w stylu "Bunch mówi: lubię piłkę". To jest istne nabijanie co jest zawarte w regulaminie. Ode mnie dostał 10 czyli ostatnie WP za to, że napisał w którymś temacie, że "Beckhs jest głupi bo daje WP za nic". Dalej twierdzisz, że jest niewinny?
Smitu to jest typowy nabijacz. Staramy się z tym walczyć tak jak to było w przypadku Mathiaska12. Smitu stał się postacią kontrowersyjną i coraz bardziej wprowadzał bunt wśród userów. Wam się to może podobało, ale my przez niego mieliśmy dużo więcej pracy. Chciał być poprostu numerem jden na forum co mu się nie udało. Gdy dostał bana na 21 na jedno konto to zakładał następne i siał zamęt bluzgając całą redakcję. Niby wszystko w porządku tak? jak startował na moderatora nie miał żadnych ostrzeżeń, ale w czasie plebiscytu tak próbował sobie nadrobić reputację, że dostał 6 ostrzeżeń. Teraz Smitu do Nas już szybko nie wróci.
Piotrek256 to jest dziwna osoba. Sam chciał dostać bana tak szczerze mówiąc. Gdy dostał ostrzeżenia za przekręcenie postu Mikusińskiego nie chciał się do tego przyznać i kłócił się dalej rzucając mięsem na lewo i prawo. Walczył z Nim chyba Mazurek. Na koniec przeklnął parę razy i napisał, że teraz czeka na bana. Jak widzicie sam tego chciał.
Jeśli dalej masz zastrzeżenia do naszych wyjaśnień to proszę o konkretne przykłady. Może znajdziesz coś na ich obronę chociaż to i tak nic nie da. Pozdrawiam.