Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2326
Kontakt:

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 14 gru 2013, 16:35

Ja tam wierzę w Vermaelena. Gorzej, że jesteśmy kontuzję od katastrofy.

Wenger powiedział, że jeśli Wilshere zostanie zawieszony to to zaakceptujemy. Wyglądał na wkurzonego na Jacka podobno. No i widać że jest ostro sfrustrowany Giroudem. Może jednak będą jakieś zakupy napastnika w zimie... :think: Albo czas na CF-ie dla Podolskiego.

Masz rację Morrow w pełni, teraz będzie bardzo trudny okres, okres testujący nas mentalnie. Mam nadzieję, że chłopaki się podniosą. Fizycznie widać dzisiaj bylo, że było ciężko. Nie chcę tego używać jako wymówki ale na boga - czy FA naprawdę nie może nam pomagać jak inne związki pomagają swoim? Jak można nam przywalić mecz z Evertonem w niedziele przed środową LM po wolnym tygodniu, a potem w sobote z rana? cholera jasna, czy tak trudno byloby dac wiecej czasu zespołom na odpoczynek i zagrać jutro albo jeszcze lepiej w poniedziałek, skoro następny mecz z Chelsea gramy w poniedziałek?

Teraz sporo odpoczynku i mam nadzieję, że to im pomoże. Za wcześnie by mówić o czymkolwiek, ale mam nadzieję, że Walcott zacznie z Chelsea i Podolski będzie na ławce albo nawet w wyjściowym. Brakowało nam ich. No i chyba Gibbs wróci na obronę, a Vermaelen zacznie swój drugi mecz w lidze, skoro Koscielny wypadnie. Jeszcze nie ma co panikować, ale jeśli przegramy z Chelsea u siebie, to już będzie można i to tak porządnie.

Wróć do „Anglia”