W przeciwienstwie do ciebie staram sieserek408 pisze: Znowu kolejny inteligentny post.
Jak miloserek408 pisze:Jestes dla mnie zerem w zasadzie juz dawno nim byles
Widocznie jestem "nie kumaty" panie inteligentserek408 pisze:sam sobie zaprzeczasz bo wiesz dobrze jak jest. No chyba , ze jestes na tyle nie kumaty ...Zdobyliscie mistrza bo jestescie "cpunami"
To niestety nie jest analogiczne pytanie bo po pierwsze ja nie spotykam sie z takimi zarzutami.[/quote]nie?Chlopaczek pisze: i sprzedawali mecze bo inaczej nie potrafili sobie poradzic.
Moze i nie widzisz ale wpisalo to sie na stale w historie twojego klubiku.Chlopaczek pisze:Jak otwieram portale internetowe albo gazete nie widze nic o Czarnym Totku.
Nie po sprawie, takie rzeczy zostaja w pamieci.Chlopaczek pisze: Po drugie kare odcierpielismy i po sprawie
I co z tego? Wystarczy czytac.Chlopaczek pisze:Ty sam za dobrze nie wiesz bo jeszcze wtedy z pewnoscia nie bylo Cie na swiecie.
Ci ktorzy maja czyste sumienie.Chlopaczek pisze:Gdyby mogli pouczac tylko swieci to nikt by tego nie mogl robic.
Moze bycChlopaczek pisze:Wiec co piatka na zgode a klocic sie bedziemy znowu dopiero jak wroci Zaza?![]()