Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 30 cze 2005, 14:28

Bunch daj spokój ledwo wstałem, patrzę tutaj na ostatni wpis imnie od razu smiechawa bierze :lol:. Z czymś takim nie bede polemizował. Co innego jak cytujesz polityka, film, piosenke, co innego jak cytujesz menela z bloku, czy glupi wpis kolegi. A zreszta cytuj sobie menelów, ale żeby to miało sens, bo tego nie znalazlem w twoich postach. A nawet jak cytujesz tekst z filmu możesz przegiąć i dostać WP. To jest proste i logiczne.

ale ja juz to pisalem.
BUNCH pisze: W jednym z głupich tematów, co zgodnie wszyscy forumowicze nazywali, napisąłem, iż byłu już ze 2 podobne głupie, tematy, takie jak... I tu nazwy tematów i cytaty, czyli to co w nich zawarte, ojej, ojej, widzisz......?
ojej, ojej, nic nie rozumiem :lol:.

A Pasztet zdolności Twojego pojmowania oceniałem ciut wyżej. Jak się na coś powołujesz, to zadaj sobie trud, aby zapoznać się ze źródłem. Przytoczę tylko jeden cytat:
Baqu pisze:Pisać trzeba inteligentnie nie rzucajać słow na wiatr.
I czytaj to jeszcze raz. http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... start=1080

Aha Bunch, gratis. Jako komunista, który blokuje zbanowanym do wypowiadania swoich opinii na forum, będę usuwał twoje wypowiedzi. Szkoda, bo widzę, ze cwiczysz nad elementami rozrywkowymi.

Wróć do „Wracając Do Meritum”