Z tym Suarezem to ja bym się wstrzymał akurat. Z tego co widziałem to karny był mocno wątpliwy. W MOTD też bodaj mówili podobnie. Co do całej reszty pełna zgoda.guru pisze:Na pewno w maju będę pisał o kilku pomyłkach sędziowskich, które miały zdarzenie w grudniu. To przecież pójdzie w niepamięć, punktów nikt już nie zabierze. Z Arsenalem były pomyłki, mecz mógł się inaczej potoczyć, chociaż zapewne City i tak wygrałoby ten mecz nawet jakby nie były odgwizdane spalone. Jednak wczoraj w meczu z LFC to pomyłka sędziowska WYPACZYŁA wynik meczu, bo Sterling gola strzelił, a mecz zakończył się wynikiem 2:1, a nie 3:1, czy 4:1. Dodatkowo niepodyktowany karny na Suarezie.
Liverpool miał pecha, bo liniowy dał dupy przy jednej, kluczowej sytuacji, ale też nie popadajmy w skrajności. Z Arsenalem parę razy się bodaj pomylił, choć przy jednej sytuacji (chyba Giroud. piszę z pamięci więc nie mam pewności) wcale nie widziałem błędu, pomimo że był krzyk. No, ale nie wiem na 100% bo prawdę mówiąc interesuje mnie głównie Everton, a resztę czasami oglądam jednym okiem.