Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: mzatlanta » 04 sty 2014, 2:36

Temat z Diego w Atleti jakos sie rozmyl, nie mam pojecia, jak wygladaja jego sprawy w Volfsburgu, ale ostatnio jakies plotki krazyly, jakoby Santos sie nim interesowal, wiec moze mysli o powrocie do Brazylii?Kto go tam wie. Jesli o mnie chodzi, to nie obrazilabym sie, gdyby przyszedl, ale jesli to by mialo byc kosztem Koke...Ale teraz raczej byloby odwrotnie, Diego raczej musialby sie pogodzic z pozycja rezerwowego a watpie, zeby go cos takiego zadowalalo.

Co do Koke, to jak juz pisalam wczesniej, absolutnie sobie nie wyobrazam jego sprzedazy i nawet w tym momencie nie jestem w stanie ogarnac, co by mozna zrobic z kasa za niego, pewnie w razie "nieszczescia" przyszliby nam do glowy jacys ciekawi zawodnicy, ale poki co nie biore takiej opcji pod uwage. Koke zostaje :P .

Ciekawe, co bedzie z Sosa. I jak szybko dostanie szanse na gre, bo przeciez Cholo lubi potrzymac "nowych" na dystans :D Ale z 2 strony, skoro to nasz trener prawdopodobnie byl pomyslodawca przyjscia swojego rodaka na VC, to moze w tym przypadku zrobi wyjatek?Coz, dowiemy sie niebawem.

E: Btw, Sosa jest wsrod powolanych na mecz z Malaga :lol:

Kadra: Courtois, Aranzubia, Godin, Miranda, Juanfran, Filipe, Alderweireld, Insua, Javi Manquillo, Tiago, Koke, Arda Turan, Cristian Rodriguez, Guilavogui, Oliver Torres, Jose Sosa, Adrian, Villa i Costa.

Chcialoby sie napisac: Nareszcie mecz!Ciekawe, co bedzie ze skladem, nie ma Gabiego (razem z RG pauzuja za kartki, brak Baska zapewne da nam sie we znaki, kiedy przyjdzie pora na zrobienie zmian :( ), podobno jest mozliwosc na to, aby Oliver zagral w 1 skladzie i to bylaby super opcja :beer:
Szykuje sie ciekawy mecz, na wyjazdach bywa roznie i cos czuje, ze Malaga nam sie ostro jutro postawi... Obysmy jednak zaczeli ten nowy rok w miare dobrze.

Wróć do „Hiszpania”