Polak kibicem zagranicznego klubu ??

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer » 02 lip 2005, 10:16

nowok pisze:hehe widze ze moj temat sie troche rozwija .... Obserwator trafnie stwierdzil ze z fascynacji zagranicznymi klubami sie wyrasta ... wiadomo ze wszystko co wielkie i wspaniale przyciąga dzieci :wink: ale wkoncu trzeba dorosnąc a nie bujac w obłokach i wyobrazac sobie ze jestesmy fanami klubu oddalonego o 1000 km !!!! i napisze jeszcze ze dopingowanie ukochanego klubu w ojczystym jezyku przynosi mi taką satysfakcje jakiej napewno nie doswiadczyłbym rycząc jakies durne szwabskie przyspiewki !
Kto wyrasta ten wyrasta :!: :evil: :!:

To jakiemu klubowi kibicuje to jest moj osobisty wybor i nikogo nie powinno interesowac czy Jestem za Juventusem czy np. za Warmią Grajewo :!: ,a to ,że Turyn jest bardzo daleko nie przeszkadza mi w byci u wiernym i wielkim kibicem Juventusu :!: Jezeli tobie przynosi satysfakcje dopingowanie w ojczystym języku to tak dopinguj :!: moze inni wolą np. "ryczeć" po włosku czy "szwabsku" ,rosyjsku ,hiszpańsku ,francusku,portugalsku itd. :!:

Jeżeli jesteś kibicem polskiej drużyny to bądź ,ale nie krytykuj kibiców zagranicznych drużyn bo nie wiesz tego jakimi są kibicami ,ale nawet jak z tego wyrosną to jest ich sprawa :x

Wróć do „Hyde Park”