Jednak Ty jesteś po prostu nudny. Nie umiesz żartować, lecz wkurwiać. Zanim się tu zarejestrowałem przeglądałem to forum bardzo uważnie i to przez kilka dobrych miesięcy. Twoje jaranie się sukcesami Bayernu jest po prostu nienormalne, przekracza granice dobrego smaku. Nie mam pojęcia ile masz lat, nie trafiłem na post, w którym ewentualnie mógłbyś o tym napomknąć, ale zachowujesz się po prostu niedojrzale. Nie piszę tego, aby Cię obrazić bądź też wdać się w jakąś durną dyskusję, bo nie ma miejsca na jakieś gimnazjalne szopki, wzajemne wyzywanie się itd., nie ten poziom kultury, ale tak szczerze - po prostu zmień postępowanie. Ogranicz to podkreślanie jaki to ten Bayern jest silny. Pisałeś, że w liceum Tobie dokuczali, że kibicujesz Bayernowi, a ten miał ciężki okres. Jeżeli teraz się mścisz to tylko pokazuje jakim jesteś słabym człowiekiem. Pokaż klasę i po prostu nic nie mów, niech inni zrozumieją i sami doceniają siłę Bayernowi, a nie sam im o tym mówisz.Ebi pisze:Trzeba umieć rozróżniać napinkę.
Przepraszam za taki post w temacie Juventusu, mam nadzieję, że sympatycy tego klubu mnie stąd nie pogonią, że odniosłem się do wypowiedzi Ebiego, ale tak jak lubię czytać posty tego użytkownika, bo bez wątpienia to gość, który ma pojęcie o piłce, a na pewno zna się na Bundeslidze, to swoim zachowaniem odnośnie wiadomej kwestii delikatnie mówiąc irytuje.