Polak kibicem zagranicznego klubu ??

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: mimek » 02 lip 2005, 10:24

nowok pisze:hehe widze ze moj temat sie troche rozwija .... Obserwator trafnie stwierdzil ze z fascynacji zagranicznymi klubami sie wyrasta ... wiadomo ze wszystko co wielkie i wspaniale przyciąga dzieci :wink: ale wkoncu trzeba dorosnąc a nie bujac w obłokach i wyobrazac sobie ze jestesmy fanami klubu oddalonego o 1000 km !!!! i napisze jeszcze ze dopingowanie ukochanego klubu w ojczystym jezyku przynosi mi taką satysfakcje jakiej napewno nie doswiadczyłbym rycząc jakies durne szwabskie przyspiewki !
Co ty za glupoty gadasz :!: Kto ci dal prawo zeby nas oceniac :!: Widac ze nigdy nie byles prawdziwym fanem zadnej zagranicznej druzyny, bo z tego sie nie wyrasta. :!: Jestem fanem Feyenoordu od dawna i zawsze im kibicowalem wtedy jak wygrywali Puchar Uefa i wtedy jak przegrywali z druzynami broniacymi sie przed spadkiem. Prawdziwi fani nigdy z tego niewyrosna!!! Dla mnie to nie ma wiekszej roznicy gdzie moj klub jest polozony, jak juz bede pracowal to zarobie na bilet i pojade do Rotterdamu na mecz i bede spiewal razem z nimi te( jak to powiedziales) "durne holenderskie przyspiewki" :evil: :!:
NA ZAWSZE FEYENOORD

Wróć do „Hyde Park”