Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: mzatlanta » 07 sty 2014, 2:40

Jedna i druga opcja bedzie ryzykiem, ale na ktores Cholo musi sie zdecydowac. Wydaje mi sie, ze to jednak bedzie Toby, choc wolalabym zobaczyc Manquillo. Btw, podobno odwolalismy sie od decyzji sedziego w sprawie Juanfrana, ale specjalnie nie licze na to, ze nasz crack jednak zagra w sobote. No coz, przekonamy sie niebawem.

Przez to, ze ciagle mi chodzi po glowie starcie z Barcelona, prawie zapomnialabym, ze juz dzis gramy CdR z Nietoperzami :wink: . Powolania:
Courtois, Aranzubia, Juanfran, Godin, Miranda, Filipe, Toby Alderweireld, Javi Manquillo, Tiago, Koke, Gabi, RG, Guilavogui, Arda Turan, Cristian Rodriguez, Adrian, Villa, Costa.
Poza kadra wciaz Mario, poza tym m.in. Insua i Oliver.

Ciekawa jestem 1szej jedenastki, bo z jednej strony mamy w myslach ten mecz z Barca a z 2 VCF to VCF i mysle, ze Cholo traktuje to spotkanie jak najbardziej powaznie. Troche pechowo sie zlozylo, ze mamy dwa az tak trudne spotkania w 1 tygodniu, no ale coz- jest okazja do pokazania, na co tak naprawde nas stac. Widowisko zapowiada sie raczej ciekawe i na pewno nie bedzie latwo a wiadomo, ze CdR rzadzi sie wlasnymi prawami, poza tym gramy na Mestalla...tak wiec szanse nasze i rywali oceniam 50 na 50.
Szkoda jedynie, ze mecz w srodku tygodnia a o takiej strasznej porze jak 22 :(

Wróć do „Hiszpania”