Anka pisze:W Anglii gra się 'drewnianą' piłkę?_Jacol_ pisze:A gdzie niby mialby lepiej? W Anglii gdzie wiekszosc zespolow nadal gra ostra 'drewniana' pilke czy moze we Wloszech gdzie technika i finezja jest najmniej wazna. Lepiej nie mogl trafic jak do PrimeradivisionRossi pisze:No niestety Robinho poszedl do realu![]()
Ja nie chce być prorokiem ale chłopak tam sobie nie poradzi:(
Muszą go w madrycie dobrze karmić bo nożki ma jak zapałki, chociaż Ronaldinho jak przybyl do Europy też był szczupły.ę 'drewnianą' piłkę? Nie wiedziałam... Robinho mógł grać w Arsenalu, w którym by miał większe szanse na grę w podstawowej jedenastce, wybrał Real Madryt, który wyczerpał już chyba limit ilości napastników.
Jednak życzę mu powodzenia, bo to dobry zawodnik. Nie jest jakimś tam fenomenem, ale jest dobry, i wzmocni zapewne linię ofensywną ekipy z Santiago Bernabeu. Nie mniej jednak wydaje mi się, że może się tzw. 'zmarnować': teraz Valendrei Luxemburgo musi wywalić ze składu choć jednego napastnika. Tylko kogo? Ronaldo, Owena, Raula...?
Tylko dlaczego Robinho jest kreowany na następce Zizou
Narazie z Realu jest więcej pożegnań niz powitań, Diogo, Garcia i chyba jeszcze nie na 100% Robinho (marca ani as tego nie podaly jeszcze)odejdzie Guti, Figo, Solari, Borja odszedł...kadra będzie ejszcze mniej liczebna...
FC Malaga chce wypożyczyć Portillo oraz Soldado myśle ze to dla nich szansa zaistnienia więc muszą ja wykorzystać, tylko czy oplaca się wypozyczac Soldado ktory jest kluczowyą posacią Real B który awansowal do Segunda...trocher głupio by było gdyby spadli...mam nadziej że awans pilkarski otrzyma Junfran, będzie godnym zmiennikiem Becksa...
1 WP za obraze uzytkownikow forum/beckhs