Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 02 lip 2005, 13:48

A no tak, zapomniałem, że kupiliście już rzeźnika.Tak więc Ivan wraca do obrony z prawdopodobnie Samuelem, ale jak Woody będzie zdrowy to raczej go wygryzie.Szkoda, bo jak dla mnie "The Wall" był kiedyś najlepszym obrońcą na świecie i moim ulubionym graczem.Dopiero zmarnował się w Hiszpanii.Włochy to raj dla obrońców.Ale wróćmy do Realu.Na lewej jeszcze może (c?)hasać Roberto, ale to już raczej końcówka jego wielkiej kariery.Na prawej Salgado był kiedyś czołowym zawodnikiem w Europie.Jakoś po zalaniu żony, mu gorzej szło, a co dopiero w okolicach urodzenia :twisted:.W pomocy Beckham, Zidane, Shrek, Robinho i jest git.Dwóch DM przecież Wam nie potrzeba (albo może i trzeba, chyba, że Zidane będzie miał także defensywne obowiązki).W ataku jak dla mnie R9 i Owen.Raul narazie out na ławkę.Do tego młody i waleczny Portillo.

ALe Figo11 te odejścia co napisałeś, to jednak nie są rewolucyjne (Borja, Meija) :lol:.Narazie Figo ale ktoś jeszcze musi :!: Niestety tak jak Milan trzeba *powoli* wprowadzać zmianę warty w drużynie.Ale najważniejsze, żeby powoli.

Wróć do „Hiszpania”