Re: FMy

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Re: FMy

Post autor: Arwin » 10 sty 2014, 18:20

W FM 14 nie idzie mi najlepiej, dalej coś nie łapie tych wszystkich taktycznych niuansów przez co wyniki mam takie jak mam, dobre mecze przeplatam ze słabymi. Czasami mam serię, że przez 5-10 spotkań łapie bardzo dobre wyniki po czym przychodzi kryzys formy gdzie przegrywam wszystko jak leci. Objąłem Heerenveen, gdzie zastałem nawet niezłą kadrę na tle innych zespołów, z dwoma absolutnymi penerami w składzie - Alfreo Finnbogason i Magnus Wolff Eikrem.

Przy czym ten drugi zniszczył system w tym sezonie i wykręcił 24 asysty i 8 goli. Absolutny motor napędowy i do tego bardzo rzadko łapie kontuzje, przez co rozegrał wszystkie mecze ligowe w tym sezonie. Na razie nikt się o niego nie pyta, a zostało mu jeszcze trzy lata kontraktu więc mam zamiar jeszcze przetrzymać go przez sezon i dopiero go opchnąć za jakąś grubszą kaskę :icon_thumright: Finnbogason to inna para kaloszy, 20 bramek w 33 spotkaniach i 10 asyst, tyle że o niego zaczęły już pytać drużyny z Premierleague i ma tylko rok kontraktu i obawiam się, że ten sezon był jego ostatnim w Heerenveen.

Niestety nie udało mi się załapać do Ligi Europejskiej, gdyż przegrałem braż o eurpejskie puchary w dwumeczu z AZ.

Wróć do „Hyde Park”