Re: Nasz codzienny dreamliner

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Re: Nasz codzienny dreamliner

Post autor: masacra » 10 sty 2014, 19:34

Gdzieś ucieka zwykła, ludzka moralność w tych waszych polityczno-kulturalnych wojenkach i to jest w tym wszystkim najbardziej przygnębiające.
Znałeś gościa osobiście plus masz o nim jak najlepsze zdanie to sie poczułeś sprawą dotknięty wyjątkowo. Ale niepotrzebnie. Tak działają media już od kilkudziesięciu lat, jak nie więcej, a na zachodzie jest pod tym względem jeszcze gorzej i nie ma to nic wspólnego z "naszymi" wojenkami. Szybciej z pogonia za tanią sensacją i newsem, który może stać się prawdziwym hitem.

A w Polsce widzę, że Karnowscy z ich tygodnikiem i portalem "wSieci" zaczęli działać zgodnie z zasadą jak oni nas kijem to my ich pałką z Lisem i jego naTemat i Newsweekiem. A nie potrzebnie moim zdaniem ale moge się mylić. Może zdecydowali, że to jest sposób na przyciągnięcie troche innego targetu niz do tej pory. Bycie takim prawicowym Newsweekiem. Kto wie.

Jeśli chodzi o mnie, to mi sie to nie podoba i wSieci kupuje mniej więcej tak często jak Newsweeka, a na portal wSieci zaglądam od święta. Nie do mnie celują z takim przekazem.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”